ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΟΙΚΟ-ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η Grisport διατηρεί τα αυστηρότερα πρότυπα οικολογικής βιωσιμότητας κατά την επιλογή πρώτων υλών. Επιπλέον, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα στην οροφή του εργοστασίου, το οποίο καλύπτει περίπου 15.000 m2, παρέχει το 70% της απαιτούμενης ισχύος για την παραγωγή (που είναι περίπου 850.000 kW/h ανά έτος).Στην Grisport θα βρείτε τα κατάλληλα ορειβατικά μποτάκια για πεζοπορία (trekking) στο βουνό, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η Grisport δημιούργησε έναν Χάρτη Ανθρωπίνων Ευθυνών ή Κώδικα Δεοντολογίας για να διασφαλίσει ότι η εταιρεία δεσμεύεται να σέβεται τα δικαιώματα, την εργασία και την αξιοπρέπεια των εμπλεκομένων σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς παραγωγής των προϊόντων μας.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Τα υποδήματα Grisport είναι αυθεντικά. Όχι μόνο κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα μας στην Ιταλία, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε όλες τις αρχικές ιδέες και κάθε διαδικασία σχεδιασμού αποκλειστικά εδώ.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η Grisport έχει εφαρμόσει ένα αποτελεσματικό σύστημα ιχνηλασιμότητας που μας επιτρέπει να εντοπίζουμε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας, έτσι ώστε να γνωρίζουμε πάντα ποια υλικά χρησιμοποιήθηκαν.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
Το 1977, οι Ιταλοί αδελφοί Graziano και Mario Grigolato αποφάσισαν να ΕΝΩΣΟΥΝ την τεχνογνωσία τους για να εργαστούν και να δημιουργήσουν την Grisport, έναν εξειδικευμένο κατασκευαστή χειροποίητων παπουτσιών για πεζοπορία και αναψυχή. Με τα χρόνια η Grisport έχει επικεντρωθεί στην καινοτομία και τεχνολογία αιχμής, με αποτέλεσμα να γίνει η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία που είναι σήμερα.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Αυτά είναι τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την κατοχύρωση της κατασκευής των υποδημάτων μας και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή μεμβρανών και υλικών υψηλής απόδοσης, ενώ εξακολουθούμε να ενσωματώνουμε την παραδοσιακή εμπειρία και την προσοχή στις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τα χειροποίητα προϊόντα.

ΠΡΩΤΑ Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Προσπαθούμε συνεχώς να εκπληρώνουμε την πρωταρχική αποστολή της Grisport – COMFORT, δημιουργώντας μια σειρά με πάνω από 5.000 στυλ ποιοτικών υποδημάτων σε κομψά σχέδια και τεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας.
Σήμερα, με το εργοστάσιο των 40.000 m2 και πάνω από 2.000 υπαλλήλους, η Grisport είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα στον κόσμο μιας επιτυχημένης επιχείρησης στην Ιταλία.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ